Inici » Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Novetat

Darrer post de l’any 2017

31 desembre 2017 Sense Comentaris

De2017a2018_llegeix_barcelonaEl 2017 el recordarem com un any molt intens social i cultural, i el Llegeix B@rcelona ha estat testimoni difusor de diferents esdeveniments literaris.

Amb una mirada comunicativa i desinteressada hem publicat un total de 160 posts dels temes més diversos pel que fa a novetats bibliogràfiques, autors, rutes i activitats literàries, promoció i recomanacions de lectura. Podríem dir que el 2017 ha estat marcat pel Centenari de la Revolució Russa i per ser Any literari Prudenci i Aurora Bertrana, Josep Palau i Fabre i Màrius Torres, entre d’altres.

L’últim dia de l’any ens venia de gust fer un petit tast a mode de resum. Celebrar el reconeixement d’autors tan propers com Xavier Theros, guanyador del Premi Josep Pla, o Josep Maria Fulquet, Premi Carles Riba de Poesia. Així com tenir un sentit record per autors i autores que ens han deixat, alguns tan estimats com en Rafael Metlikovez o la Patrícia Gabancho.

Albirant el que esdevindrà l’any 2018, podem destacar les efemèrides i commemoracions literàries. Algunes ben importants com ara l’Any Manuel de Pedrolo, Any Maria Aurèlia Capmany o Any Montserrat Abelló. També és estimulant veure la força de la literatura al mitjans. Les nombroses adaptacions literàries en el món del teatre, del cinema, de la televisió, fins i tot en l’àmbit dels videojocs. Un bon exemple són els nostres Premis Gaudí 2018 farcits de guions adaptats com ara Incerta glòria i La pell freda.

BON i FELIÇ ANY 2018 PLE de LECTURES on no manqui la LLIBERTAT d’expressió i de pensament, llibertats imprescindibles per a la creació artística i literària.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.