Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Itineraris complets, Itineraris literaris, Novel·la barcelonina, Novetat

El mar de la tranquil·litat [2]: itinerari alternatiu amb David Castillo

28 setembre 2015 Sense Comentaris

IMAG0443A la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, aquest passat juliol, vam realitzar la ruta literària de la novel·la El mar de la tranquil·litat de David Castillo. Una passejada de luxe acompanyats del mateix autor.

L’itinerari proposat inicialment i publicat en aquest blog és un dels molts possibles que es poden extreure de la novel·la. Nosaltres el vam variar una mica, perquè ens convenia començar al Carmel, a la biblioteca com a punt de trobada, i acabar a Vallcarca. Perquè el mateix David Castillo va suggerir-nos afegir alguna parada interessant. I perquè vam descobrir en algun dels punts del recorregut un passat històric digne de menció.

Així que, a petició d’alguns dels participants, us oferim un nou document amb els detalls de la ruta alternativa que vam fer: etapes noves i més informació històrica.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.