Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Itineraris complets, Itineraris literaris, Novel·la barcelonina, Novetat

El mar de la tranquil·litat: Itinerari complet

4 gener 2013 Un Comentari

Durant el mes de desembre, des de la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé us hem proposat que seguíssiu la ruta literària que hem elaborat a partir de la novel·la El mar de la tranquil·litat de David Castillo.

En aquesta entrada us farem un resum ràpid perquè pogueu accedir a totes les etapes de l’itinerari d’una manera directa i pràctica. Així, si us ve de gust, podeu posar-la en pràctica quan vulgueu.

El mar de la tranquil·litat: Etapa 0 -> La novel·la i l’autor
El mar de la tranquil·litat: 1ª etapa -> Vallcarca
El mar de la tranquil·litat: 2ª etapa -> Parc de la Creueta del Coll
El mar de la tranquil·litat: 3ª etapa -> Editorial Bruguera
El mar de la tranquil·litat: 4ª etapa -> L’Ermita del Coll
El mar de la tranquil·litat: 5ª etapa -> El cinema Dante

També disposeu d’un mapa virtual amb totes les etapes de la ruta.

One Comment »

  • LlegeixB@rcelona » Arxiu del bloc » El mar de la tranquil·litat [2]: itinerari alternatiu amb David Castillo said:

    […] L’itinerari proposat inicialment i publicat en aquest blog és un dels molts possibles que es poden extreure de la novel·la. Nosaltres el vam variar una mica, perquè ens convenia començar al Carmel, a la biblioteca com a punt de trobada, i acabar a Vallcarca. Perquè el mateix David Castillo va suggerir-nos afegir alguna parada interessant. I perquè vam descobrir en algun dels punts del recorregut un passat històric digne de menció. […]

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.