Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca del Carmel recomana… Todas las chicas besan con los ojos cerrados

9 novembre 2012 Sense Comentaris

A Todas las chicas besan con los ojos cerrados hi trobarem la història de l’Àlex i la Natàlia i com la seva relació farà que ell es replantegi el seu concepte vital respecte a l’amor, la feina i les aspiracions personals quan la possibilitat de tenir una parella estable es creua en el seu camí.
És tan senzill com marxar a viure junts i anar a l’IKEA a comprar els mobles? Però llavors perdrà la possibilitat d’establir relacions amb altres dones?

Un retrat generacional que ja ha esdevingut un fenòmen entre els lectors per la facilitat que s’hi troba a l’hora d’identificar-se amb els diferents personatges, les situacions i la pròpia Barcelona actual, ciutat del gintònic revival. Però també perquè Todas las chicas besan con los ojos cerrados és una novel·la ben escrita, amb un estil senzill i directe, de capítols eficaços que sempre et deixen amb les ganes de seguir llegint una miqueta més. Una demostració del gran domini de la tensió narrativa de l’autor, Enric Pardo, guionista de professió.

“Todo el mundo sabe que ir al Ikea un sábado por la tarde es como ir a Mordor para lanzar el Anillo Único a los fuegos del Monte del Destino. Eso es seguro. Eso es así. Si se añade que no lo acompañan ni Aragorn, ni Legolas, ni Gimli, ni Gandalf, ni ninguno de los hobbits de la Comunidad del Anillo que partieron de Rivendel (el hogar de Ellrond), Álex, ciertamente, preferiría ser violado por una manada de orcos salidos durante tres días y tres noches.”

Trobareu aquesta novel·la a la Biblioteca!

PARDO, Enric. Todas las chicas besan con los ojos cerrados. Barcelona: Random House Mondadori, 2012.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.