Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat, Novetats bibliogràfiques

Biblioteca El Carmel – Novetats Espai Barcelona Octubre 2012

15 octubre 2012 Sense Comentaris

Ja teniu disponibles les novetats de l’Espai Barcelona del mes de setembre. Esperem un cop més les gaudiu!

Aquest cop en volem destacar l’obra “Centelles in_edit_oh!” títol del catàleg de l’Exposició d’Agustí Centelles que s’inaugurà el 5 d’octubre del 2011 a la Universitat de Nova York i al centre Rey Juan Carlos I a Espanya.

Presenta 58 fotografies de l’artista valencià (establert a Barcelona) considerat un dels precursors del fotoperiodisme a Espanya, efectuades durant el període de la Guerra Civil espanyola i el seu exili al camp de concentració francès de Bram, prop de la ciutat de Carcassona. Complementa el conjunt una sèrie d’una trentena revistes internacionals que van publicar fotografies de Centelles.
Els epígrafs de les imatges són extensos, de vegades limitats per la columna de la pàgina. Tot i que s’estén per 324 pàgines, setanta de les quals corresponen a la versió en anglès, en reprodueixen més de 350 imatges.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.