Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Etapes, Itineraris literaris

La Felicitat: Etapa 6

21 desembre 2009 Sense Comentaris

Continuem el nostre itinerari i arribem al final de la Rambla:

Pàg. 58:

“Estava exultant: més carros, més gent, cotxes, tramvies, un passeig farcit de palmeres i a l’esquerra, al fons, l’estàtua altíssima d’aquell Colom amb el braç estirat assenyalant el mar. Li va agradar i cap allà se’n va anar. Li semblava mentida. “Eustaqui”, es deia, “has anat de Tarragona a Barcelona passant per Cadis, però ha valgut la pena.” Va comprar una paperina de tramussos a una castanyera vella amb mocador al cap i davantal amb puntetes. Va dir-li que allò era la Rambla.”View La Felicitat – Sisena parada in a larger map

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.