Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

Concurs La Poesia pren la Ciutat

19 juny 2012 2 Comentaris

La poesia no només la trobem impresa al llibres, la poesia brota per tot arreu i la ciutat no s’escapa de la seva influència.

Si vols ajudar-nos a trobar la poesia a qualsevol racó de la ciutat i sota qualsevol forma, tant si viatges aquest estiu com si et quedes a Barcelona, tingues a punt la teva càmera o el teu mòbil, dispara i participa al concurs “La Poesia pren la Ciutat”.

Fes-nos arribar qualsevol mena de fotografies de poemes a la ciutat (graffitis i pintades poètiques, poemes visuals, plaques o inscripcions poètiques, murals, etc.), a qualsevol indret i en qualsevol idioma.

Podràs endur-te premis culturals i veure exposades les fotos que ens enviïs a la biblioteca.

Entra a la pàgina de Facebook de La Poesia pren la Ciutat, penja les teves fotos i vota per les dels altres picant damunt el “M’agrada”, o envia’ns-les per correu electrònic.  Tens temps fins el 30 de setembre.

Participa-hi!

Bases del concurs La Poesia pren la Ciutat


2 Comments »

  • Lorena Ripoll said:

    Aquesta és per a mi una original iniciativa. Aquest estiu estaré amb la càmara a punt per no perdre oportunitat i poder participar-hi. Felicitats per aquesta idea!!!! Mai se sap on podem trobar unes imatges o paraules poètiques.

  • Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda said:

    Gràcies Lorena!
    Doncs esperem les teves fotografies a la pàgina de Facebook del concurs
    (http://www.facebook.com/pages/Concurs-La-Poesia-pren-la-Ciutat/144529662349863)

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.