Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

La Barcelona de Méndez

21 novembre 2011 1.046 views Sense Comentaris

La Barcelona de Méndez és un nou projecte de les biblioteques La Bòbila de l’Hospitalet i Montbau-Albert Pérez Baró de Barcelona, ambdues especialitzades en gènere negre i policíac.
Un bloc dedicat al personatge creat per Francisco González Ledesma i protagonista de novel·les com Crónica sentimental en rojo, Las calles de nuestros padres, Una novela de barrio o No hay que morir dos veces.

L’objectiu d’aquest recurs és el reunir localitzacions de Barcelona (bars i restaurants, carrers i places, cinemes i teatres, llocs i monuments) mencionats en els llibres de la sèrie de l’inspector Ricardo Méndez, per tal d’oferir una visió de la Barcelona que el disseny i el turisme estan fent desaparèixer.

A més dels emplaçaments, que poden trobar-se en un plànol de Barcelona mitjançant Google Maps, també s’hi poden trobar fotografies de diferents indrets de la ciutat i cançons relacionades.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.