Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

La Barcelona de Méndez

21 novembre 2011 Sense Comentaris

La Barcelona de Méndez és un nou projecte de les biblioteques La Bòbila de l’Hospitalet i Montbau-Albert Pérez Baró de Barcelona, ambdues especialitzades en gènere negre i policíac.
Un bloc dedicat al personatge creat per Francisco González Ledesma i protagonista de novel·les com Crónica sentimental en rojo, Las calles de nuestros padres, Una novela de barrio o No hay que morir dos veces.

L’objectiu d’aquest recurs és el reunir localitzacions de Barcelona (bars i restaurants, carrers i places, cinemes i teatres, llocs i monuments) mencionats en els llibres de la sèrie de l’inspector Ricardo Méndez, per tal d’oferir una visió de la Barcelona que el disseny i el turisme estan fent desaparèixer.

A més dels emplaçaments, que poden trobar-se en un plànol de Barcelona mitjançant Google Maps, també s’hi poden trobar fotografies de diferents indrets de la ciutat i cançons relacionades.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.