Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

La mirada de Lorca

15 novembre 2011 2 Comentaris

Aquest dijous 17 de novembre a les 19 hores a la sala d’actes de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda tindrà lloc l’activitat “La mirada de Lorca” relacionada amb l’exposició “Poesia i Guerra Civil” que recordem encara podeu apropar-vos a veure-la fins el proper 25 de novembre.

“La mirada de Lorca” consisteix en un recital de poemes i textos de Federico García Lorca a càrrec de Gemma Reguant (veu, dramatúrgia i direcció) i Anna Alemany (piano) amb música de Granados, Falla, Albéniz, i Lecuona.

Us recordem que l’acte és gratuït i us hi esperem!

2 Comments »

 • Xavier said:

  Hola,
  El motiu d’aquest comentari és que he creat un blog amb la intenció d’anar publicant els recitals de poesia que es facin a Barcelona i provincia. M’he pres la llibertat de citar aquest recital a la següent entrada: http://recitalesbcn.blogspot.com/2011/11/la-mirada-de-lorca.html. Si volen que borri l’entrada només m’ho han de dir i en quan llegeixi la resposta així ho faré.
  Per el contrari, si em volen fer menció de futurs events poètics amb molt de gust faré menció d’ells en posteriors entrades del blog.
  Bon dia,

  Xavier Nofrerias (aka Senofrari)

 • Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda (author) said:

  Hola Xavier,
  Moltes gràcies per publicar la citació del nostre recital de poesia en el seu bloc. Ja ens posarem en contacte amb vosté per fer-li arribar les nostres activitats poètiques, si vol més informació no dubti en posar-se en contacte de nou.
  Esperem que li resultin interessants les nostres aportacions.
  Gràcies de nou,

  Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.