Inici » Activitats, Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Novetat

Premi Crexells 2011 IV

1 maig 2011 Sense Comentaris

Arribem a la darrera de les lectures finalistes proposades

El Somni de Farringdon Road / Antoni Vives. — Barcelona : La Magrana, 2010. Demaneu la reserva d’aquest document

Sinopsi. En el clima políticament enrarit de la Barcelona de mesos abans de l’esclat de la Guerra Civil, en Pau Capdevila és un jove advocat que de tant en tant ajuda obrers anarquistes a suavitzar topades amb la llei. No acaba de creure en res ni tampoc és gaire conscient que les seves accions poden tenir conseqüències més enllà del seu entorn més immediat. Convalescent d’una tuberculosi, es veu obligat a allunyar-se de la ciutat just en començar la guerra, moment que marcarà l’inici de la transformació vital d’en Pau.

L’autor. Antoni Vives. (1965- ) Autor de diversos assajos polítics, recentment ha publicat la seva primera novel·la: El somni de Farringdon Road. Regidor de CiU a l’Ajuntament de Barcelona i exdirector de la Fundació Ramon Trias Fargas. Col·laborador del diari Ara.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.