Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Etapes, Itineraris literaris

Al margen: Etapa 8

2 juny 2009 Sense Comentaris

L’Arc del Teatre era conegut com carrer de Trentaclaus-probable referència a un portal ferrat. Aquest carrer no tenia massa bona fama, i la ciutat fou partidària d’aprofitar l’ocasió per a esborrar el nom de Trentaclaus . L’ocasió va ser la construcció d’un nou teatre damunt de les ruines de l’antiga Casa de les Comèdies .

Pàg. 52

‘Arc del Teatre Avanzará hacia la izquierda , para girar en la segura a la derecha , bajo el Arco del Teatro, a treinta metros. El Arco es un pasaje abovedado cuyo oscuro revestimiento se acopla muy bien a los vahos de orina que hacen pensar en la entrada de un urinario público para uso de gigantes.’

Pieyre de Mandiargues , André. Al margen; prólogo de Joan de Sagarra ; traducción de Ricardo Cano Gaviria, Barcelona: Áltera. 253 p.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.