Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Javier Calvo

12 febrer 2024 Sense Comentaris

   El dimarts 13 de febrer de 2024  a les 18:30 hores tindrà lloc la sessió del Club de lectura de Novel·la Barcelonina, en el qual comentarem el llibre “Mundo maravilloso” de Javier Calvo.

   Javier Calvo és un escriptor i traductor nascut a Barcelona l’any 1973. Es va llicenciar en Periodisme a la Universitat Autonoma de Barcelona i va cursar estudis de Literatura comparada en la Universitat Pompeu Fabra.

   “Mundo maravilloso” és una història surrealista, plena de personatges excèntrics. La història comença amb la traïció que pateix Lorenzo Giraut, que és un traficant d’antiguitats en intentar tancar una venda. Anys després el seu fill,Lucas Giraut, s’unirà a un grup de criminals liderat per un antic soci del seu pare, el senyor Bocanegra per robar uns quadres procedents de monestirs irlandesos, que seran exposats a Barcelona.

   Com sempre, us desitgem una feliç lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.