Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Gènere negre, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca El Carmel-Juan Marsé recomana … No me busques

26 maig 2023 Sense Comentaris

Sara Medina es el pseudònim sota el qual s’amaguen David Cirici i Carmen Fernández Villaba. David Cirici és un escriptor nascut a Barcelona l’any 1964 que ha rebut varis premis, entre els quals destaquen el Premi Prudenci Bertrana 2011 i el Premi Sant Jordi de Novel·la 2016. Carmen Fernández Villalba és una guionista amb un llarg recorregut que ha treballat en el guió de sèries com Estació d’enllaç, Nada és para siempre i Rias Baixas.

La protagonista de “No me busques” és Silvia, que és una mare soltera que viu a Sarrià. El seu fill,Martí està apuntat a teràpia per superar els seus problemes amb les drogues. De sobte Martí desapareix i envia un missatge al mobil de la seva mare demanant que no el busqui. Tot i això, Silvia comença a fer investigacions per trobar el seu fill, en primer lloc entre els seu amics i desprès haurà de conèixer els baixos fons de la ciutat.

La trama de la novel·la es desenvolupa principalment als Districtes de Sarrià-Sant Gervasi i Ciutat Vella, tot i que hi ha referències a la resta de districtes, tret de Sant Andreu i Nou Barris.

Finalment, us oferim un petit fragment del llibre:

“Tenía la convicción de que en aquellas ferias de ejecutivos acelerados el consumo de cocaína estaba hipócritamente tolerado. Barcelona era una ciudad de ferias y drogas. Los análisis de las aguas residuales que hacían en las depuradores confirmaban que Barcelona era una de las ciudades donde se consumía más cocaina. Y esta tolerancia también explicaba que su conseguidor, jefe de relaciones públicas, se citara con ella dentro de los pabellones sin reparos.”

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.