Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Marta Batallé

4 maig 2023 Sense Comentaris

Dimarts 9 de maig  a les 18:30 tindrà lloc la darrera sessió del Club de lectura de Novel·la Barcelonina, en la qual llegirem el llibre “El paradís no era això” de Marta Batallé, amb la conducció de Mario Catelli.

Marta Batallé és una llicenciada i màster en Administració d’ Empreses per Esade nascuda a Caldes de Malavella. Ha treballat a diverses empreses de la comunicació i el màrqueting i des de fa catorze anys forma part del Departament de comunicació d’ Oxfam Intermón. Ha escrit dos llibres: “L’origen de les cols violeta” i “El paradís no era això.”

“El paradís no era això” és una novel·la que reflexa la societat actual de la mà de 3 personatges que viuen al Raval: Mai és una jove alternativa que amaga un drama familiar, Elena és una dona malalta que està insatisfeta amb el seu matrimoni i Santos és un rocker que es dedica al tràfic de droga a petita escala.

Com sempre, us desitgem una feliç lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.