Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Sessió oberta del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina amb la presència de Marta Orriols

8 novembre 2021 Sense Comentaris

El dimarts 9 de novembre a les 18:30 hores tindrem la propera sessió del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina. Serà una sessió especial ja que serà una sessió oberta a tothom amb la qual comptarem amb la presència de l’escriptora Marta Orriols per parlar del seu llibre Aprendre a parlar amb les plantes i altres temes que puguin sortir.

Marta Orriols és una escriptora nascuda a Sabadell l’any 1975. És Llicenciada de Història de l’ Art  i a més va estudiar guió cinematogràfic a l’ escola de cinema Bande a part i escriptura creativa a l’Escola d’ Escriptura de l’Ateneu Barcelonés. Col·labora ocasionalment amb la secció de llibre del magazín Catorze.cat i a Núvol. Ha publicat tres llibres: Anatomia de les distàncies curtes, Aprendre a parlar amb les plantes i Dolça introducció al caos.

Aprendre a parlar amb les plantes és una novel·la que va guanyar el Premi Omnium Cultural a la Millor Novel·la de l’ Any 2018. La protagonista del llibre és Paula, que és una neonatologa que pateix la mort de Mauro, la seva parella.  A partir d’aquest moment la seva vida canviarà.

Us animem a participar a la sessió i, com sempre, us desitgem una feliç lectura.

 

marta-orriols-vida-despues-de-la-muerte

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.