Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Club de lectura, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Sessió del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina amb Cristina Morales a través de Zoom

9 novembre 2020 2 Comentaris

El dimarts 10 de desembre a les 18:30 tindrà lloc una nova sessió del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina. Será una sessió especial, ja que comptarem amb la presència de l’autora Cristina Morales, amb la qual conversarem a través de Zoom  sobre la novel·la Lectura Fácil i altres temes que surtin.

És una escriptora i interpret legat nascuda a Granada l’any 1985. És llicenciada en Dret Internacional a la Universitat de Granada. És una de les veus més originals dins de les lletres espanyoles. Ha guanyat varis premis, entre els quals destaquem el Premi Herralde de Novel·la (2018) i el Premi Nacional de Narrativa (2019).

 Lectura fácil és la història de quatre noies (Nati, Patri, Marga i Àngels), que tenen diferents graus de discapacitat i viuen en un pís tutelat a la Barceloneta. El llibre ens parla de la Barcelona actual de forma crítica. A causa de les restriccions causades per les mesures per combatre el virus COVID-19 no podem celebrar la sessió a la Biblioteca. Així que la sessió la farem telemàticament a través de la plataforma Zoom. Serà una sessió oberta, a la qual podeu accedir a través del següent enllaç:

https://us02web.zoom.us/j/89993671472?pwd=Z1FyRWVHNThNSktHdW9XZzBvKzJqdz09

 

ID de reunión: 899 9367 1472

Código de acceso: 623005

Com sempre, us desitgem una feliç lectura!

 

_200206elescritorytucristinamorales53_993af572

2 Comments »

 • Santiago said:

  Bon dia:

  ¿La reunió no va ser dimarts 10 de novembre? Sisplau, ho podrien confirmar?

  Moltes gràcies.

  Salutacions,
  Santiago

 • Biblioteca El Carmel-Juan Marsé (author) said:

  Efectivament, aquesta entrada és del dia 9, la reunió va ser el dia 1o com es diu a l’entrada.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.