Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

Novel·la Barcelonina – novetats febrer 2011

4 febrer 2011 Sense Comentaris

Ja teniu disponibles les novetats del mes de febrer de novel·la barcelonina contemporània. Podeu consultar la guia més abaix, clicant els diferents enllaços, però us destaquem un títol, en la versió castellana, que està creant molt rebombori: El año de la plaga.

El año de la plaga ens presenta una Barcelona post apocalíptica de la mà del personatge protagonista, un “treintañero” fanàtic del cinema de ciència ficció, de terror i els còmics amb els típics problemes d’adaptació cap a l’edat adulta. És un poti-poti de cinema fantàstic, ultracossos i problemes generacionals que val molt la pena.

Podeu xafardejar la resta de novetats de novel·la barcelonina, consultant la guia.

I més guies als nostres espais a la xarxa, aquí i aquí.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.