Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Novetat, Poesia, Premis literaris

Un llegat viu: el Premi Francesc Garriga, amb Maria Isern i Guillem Gavaldà

19 març 2018 Sense Comentaris

El maig de 2016 les editorials AdiA, Cafè Central i LaBreu van crear el Premi Francesc Garriga, en homenatge a l’amic i poeta traspassat el febrer d’aquell any. Aviat s’hi afegiria Edicions del Buc.  El premi, adreçat a poetes inèdits, ja va per la tercera edició, i ha estat guanyat fins ara per Guillem Gavaldà i Maria Isern.

Volíem reunir els dos guanyadors a la biblioteca, però també els poetes editors que han fet possible aquesta iniciativa tan especial. El llegat viu de Francesc Garriga no es limita a la influència de la seva obra en la poesia de poetes més joves, sinó que també té molt a veure amb el seu mestratge humà.

En un món -suposadament- de capelletes i d’autors -diuen les males llengües- que no es llegeixen els uns als altres, Francesc Garriga va deixar molts amics, capaços de crear i tirar endavant aventures com aquesta.

L’homenatge tindrà lloc demà dimecres, i inclourà un recital de poemes de Francesc Garriga, Maria Isern i Guillem Gavaldà.

El 21 de març és, a més a més, el Dia Mundial de la Poesia. Esperem que el vingueu a celebrar amb nosaltres.

Data: 21 de març, 19h

Lloc: sala d’actes de la Biblioteca Guinardó-mercè Rodoreda

Accés lliure i gratuït

En col·laboració amb: AdiA, Buc, Cafè Central i LaBreu

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.