Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Manuel Vázquez Montalbán

12 juny 2017 Un Comentari

Acabem la temporada del Club de Lectura de Novel•la Barcelonina el 13 de juliol a les 19 hores i per la darrera sessió el nostre conductor, Mario Catelli, ha escollit la novel·la El pianista de Manuel Vázquez Montalbán.
La novel•la que comentarem té tres trames narratives: a la transició un grup de joves van a un bar del Barri Xino coneixen al pianista Alberto Rossell; als anys quaranta un grup de veïns del Raval recorren les teulades del barri i allà també està Albert Rossell, que ha sortit de presó; i finalment, Rossell està a Paris poc abans de començar la Guerra Civil Espanyola.
Vázquez Montalbán era un escriptor i periodista, que va néixer a Barcelona el 1939 i va morir a Bangkok el 2003. Com a escriptor va conrear diversos generes i és especialment famós per crear el personatge del detectiu Pepe Carvalho.
Per saber-ne més us enllacem un article del Bibarnabloc, bloc de Biblioteques de Barcelona.
Com sempre, us desitgem una feliç lectura i us animem a que formeu part del club, que tornarà a descobrir la ciutat a través dels seus novel•listes.

 

vazquezmontalban

One Comment »

  • Patrícia said:

    Gràcies per l’enllaç a l’article del Bibarnabloc. Desitjem que us agradi 🙂

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.