Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a …. Eduardo Mendoza

9 gener 2017 Sense Comentaris

La ciudad de los prodigios / Eduardo Mendoza eBiblio

Comencem la primera sessió del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina de 2017 amb força, ja que el llibre que comentarem és un clàssic de la novel·la barcelonina: La ciudad de los prodigios d’ Eduardo Mendoza. El llibre ens conta la història d’Onofre Bouvila, que abandona la seva aldea pirinenca amb la intenció de prosperar a Barcelona, ciutat que està en plena transformació. A través de les vivències del seu protagonista, Mendoza ens explica l’evolució de Barcelona des de l’Exposició Universal de 1888 fins l’Exposició de 1929. La novel·la va ser adaptada al cinema per Mario Camus el 1999. Per saber-ne més, us adjuntem la fitxa-guia elaborada des de Biblioteques de Barcelona.

La sessió tindrà lloc el dimarts 10 de gener a les 19 hores a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé.

Us desitgem un feliç any nou, ple de bones lectures!!

 

mendoza

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.