Inici » Activitats, Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Monogràfics, Novetat

La BAB recomana… Barcelona Novel·la Històrica

30 octubre 2016 Sense Comentaris

Arriba la tardor a la ciutat i amb la tardor arriba també el Barcelona Novel·la Històrica, la festa de la literatura i de la història.

barcelona-novel%c2%b7la-historicaCom en altres ocasions,  la Sala Moragues d’El Born Centre de Cultura i Memòria serà la seu central dels actes on es duran a terme bona part dels debats i les xerrades que constitueixen el programa. Aquesta quarta edició compta amb reconeguts autors i autores com ara: Maria Carme Roca, Begoña García Carterón, Pau Faner, Xulio Ricardo Trigo, Ramon Solsona i Víctor Amela, entre d’altres. Es lliurarà el Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino que enguany ha estat otorgat a l’autor francès Christian Jacq egiptòleg i escriptor de novel·les centrades en l’Antic Egipte, encara que n’ha escrit d’altres del gènere policíac i assajos científics d’egiptologia.

Per aquesta avinentesa s’han organitzat clubs de lectura a algunes biblioteques públiques i a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès un cicle de tres conferències on es parlarà d’alguns dels relats més destacats del gènere i en la tècnica i el context claus per llegir o escriure novel·la històrica.

Si necessiteu més informació sobre aquest destacat esdeveniment, les activitats, col·laboradors i entitats col·laboradores consulteu la seva pàgina web: http://novel.lahistorica.bcn.cat/ca/

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.