Inici » Activitats, Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Novetat

Joan Benesiu, Jordi Cussà i Daniel Palomeras finalistes del Premi Crexells 2016

19 març 2016 Sense Comentaris

Les novel·les Gegants de gel, de Joan Benesiu; Formentera lady, de Jordi Cussà; i Hollister 5320 de Daniel Palomeras, han estat proclamades finalistes al XLV Premi Crexells que atorga l’Ateneu Barcelonès.

XLV Premi CrexellsEl jurat del Premi Crexells, compost per Mita Casacuberta, David Castillo, Rosa Delor, Anton M. Espadaler i Jordi Llovet, i Patrícia Gabancho, presidenta, ha seleccionat les obres d’aquests autors, com les tres millors novel·les en català publicades durant el 2015.

Durant els propers mesos es realitzarà un programa de conferències, debats, col·loquis i activitats per a donar a conèixer aquestes tres novel·les que opten al premi.

Les activitats obertes a tothom s’iniciaran aquest Sant Jordi amb una lectura pública, de 12 a 13.30 hores, de les tres novel·les seleccionades, al jardí de l’Ateneu Barcelonès.

Enguany, continua l’estreta col·laboració de l’Ateneu amb els lectors dels clubs de lectura convocats pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i Biblioteques de Barcelona, que juntament amb els socis de l’Ateneu, decidiran l’obra guanyadora, a través del seu vot.

L’objectiu d’aquest guardó és impulsar la participació, fomentar de la lectura i la difusió de les principals obres de la novel·la catalana contemporània.

El guanyador del XLV Premi Crexells, que recupera la dotació de 4.000 €, serà proclamat el 22 de juny, a la Revetlla Literària de l’Ateneu Barcelonès.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.