Inici » Ateneu Barcelonès, Destacat, Novetat, Poesia

Color de pluja

30 gener 2016 Sense Comentaris

Color de pluja: haikus

de Jordi Sarsanedas

Barcelona : Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli, 2014. Demaneu la reserva d’aquest document.

L’haiku és una de les formes de poesia tradicional japonesa més coneguda. Una composició breu de 3 versos  basada en la sorpresa i l’embadaliment que produeix al poeta la contemplació de la natura.

Color de pluja és una col·lecció de haikus pòstums de Jordi Sarsanedas. Un llampec de suggestions i delicades imatges de natura poètica.

La present edició bilingüe,  a cura l’Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli, associació que te com a objectiu la difusió de projectes en l’àmbit de la poesia mitjançant l’edició de llibres i la difusió de la cultura plàstica (exposicions i  projectes d’art contemporani), és una petita obra d’art.

A més a més d’un bon treball de traducció i transcripció fonètica per part d’Eugènia Bigas i Yayol Kagoshima, trobem els  dibuixos a tinta de la pintora Rosa Vives, i la reproducció manuscrita d’un poema inèdit del poeta dedicat a l’editor.

Si voleu gaudir d’aquesta singular lectura, la trobareu a biblioteca.

Minimalisme exquisit, qualitat i fina subtilesa.

 

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.