Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

La poesia a la Setmana del llibre en català

3 setembre 2015 Sense Comentaris

Aquest divendres arrenca la 33a edició de la Setmana del Llibre en Català amb representació de la major part de segells editorials del país i d’un bon nombre de llibreries i institucions relacionades amb el món del llibre. Una passejada per l’avinguda de la Catedral de Barcelona ens permetrà descobrir la riquesa i diversitat de l’edició en català, així com conèixer les darreres novetats editorials. Però també ens hi trobarem publicacions que ja resulten difícils de trobar a les llibreries, provinents d’antics fons editorials i una mostra amb més de cinc-cents títols de revistes i premsa en català.

Ens plau destacar el retorn de l’Associació d’Editors del País Valencià, després de quatre anys d’absència, gràcies al suport rebut de part de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

D’entre les més de 250 activitats que s’oferiran durant els deu dies que durarà la Setmana, voldríem destacar-ne els homenatges als poetes Francesc Garriga i Montserrat Abelló, ambdós traspassats darrerament, així com la Mostra de poesia menorquina contemporània.

No deixeu de fer, però, un cop d’ull al programa d’activitats, veureu que hi ha molts actes dedicats a la poesia per a tots els gustos.

 ..

Algunes obres de Francesc Garriga a les biblioteques:

Swing. Barcelona: Labreu, 2015

Tornar és lluny. Barcelona: Proa, 2013

Ragtime. Barcelona: Labreu, 2011

 

Algunes obres de Montserrat Abelló a les biblioteques:

Enllà del parlar concís. València: Denes, 2014

Poemes d’amor: antologia. València: Denes, 2010

El fred íntim del silenci. València: Denes, 2008

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.