Inici » Arxiu Audiovisual, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Almudena Guzmán a l’Arxiu Audiovisual De Pensament, Paraula i Obra

21 maig 2015 Sense Comentaris

Reprenem la publicació de l’Arxiu Audiovisual de Pensament, Paraula i Obra amb quatre poemes que Almudena Guzmán va compartir amb nosaltres el 19 de maig de 2011, en el marc de la 17a edició del cicle organitzat per l’Aula de Poesia de Barcelona i el Districte d’Horta-Guinardó. L’acompanyava Jordi Virallonga, president de l’Aula de Poesia.

Almudena Guzmán (Madrid, 1964) va començar a escriure poesia molt jove, i ha guanyat nombrosos premis, com ara l’accésit al primer Premio Hiperión per la seva obra Usted (1986), el Premio Ciudad de Melilla (1989) amb El libro del Tamar, el Premio Internacional de Poesía Claudio Rodríguez per El príncipe rojo (2006), i el XXIV Premio Tiflos de Poesía per Zonas comunes.

Us deixem amb un fragment de  “Estamos en paz…”, un dels poemes del llibre El príncipe rojo. A l’Arxiu en podreu trobar més:

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.