Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a ….Sebastià Jovani

13 abril 2015 Sense Comentaris

Després de setmana santa tornem a tenir una nova sessió del club de lectura de novel·la barcelonina. Aquest cop serà el dimarts 14 d’abril a les 19 hores a la Sala d’Actes de la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé.

El llibre que comentarem serà Emet o la revolta de Sebastià Jovani. Es tracta d’un llibre que barreja el genere negre i el de ciència-ficció amb crítica social. Així coneixerem la història de Guenau i Kosmas, dos estudiants de filosofia, que acaben creant un golem, que causa el pànic per la Gràcia de disseny.

Per saber-ne més us oferim la fitxa-guia elaborada des de biblioteques de Barcelona.

Com sempre, us dessitgem una feliç lectura!!emet-o-la-revolta_sebastia-jovani_libro-OMAC182

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.