Inici » Activitats, Destacat, Poesia

Versos Empresonats (exposició)

19 octubre 2010 Sense Comentaris

Amb motiu de la commemoració del 15 de novembre com el Dia Internacional de l’Escriptor Empresonat, i coincidint amb el centenari del naixement de Miguel Hernández (30 d’octubre), la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda vol homenatjar aquest col·lectiu amb l’exposició “Versos empresonats”.

Per tant, us convidem a apropar-vos a la biblioteca, del dia 15 d’octubre al 15 de novembre, i descobrir tota una sèrie de poetes que han estat empresonats per diversos motius com són:Oscar Wilde, Paul Verlaine, Miklós Radnóti, Osip Mandesltam, Pere Quart, Miguel Hernández, Marcos Ana, Hoang Cam, Anna Akhamàtova, Yannis Ritsos, Xosé Luís Méndez Ferrín, Faraj Bayrakdar, Raúl Rivero, Wole Soyinka, Talisma Nasrim,David González i una llarga llista de poetes anònims o inèdits.

Cartell de l'exposició

Exposició "Versos Empresonats"

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.