Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

La Biblioteca Mercè Rodoreda recomana…Santa Coloma Spoken Word 2013.

24 octubre 2013 Sense Comentaris

Santa Coloma Spoken Word és un festival de poesia i performance creat el 2007 per red927.

 El proper 25 d’octubre, a les 20hrs. al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet es celebrarà la seva VI edició.

Aquest  festival especialitzat en poesia escènica dóna cabuda a totes les produccions artístiques relacionades amb la poesia.

L’edició d’enguany es desenvolupa en dos escenaris:

-Sala Miquelet: capacitat 140 persones, que permet al públic assistent viure l’art des de la proximitat.

-“Rincón poetas”: espai dissenyat per escoltar poesia i prendre’s una copa. Amb els poetes Jordi Valls i José Antonio Arcediano.

El festival també comptarà amb les actuacions de :

Juan Carlos Mestre. Premio Nacional de Poesia 2009 i Premi Nacional de la Crítica 2012, que ens presentarà la seva bella poesia acompanyant-se del seu acordió.

CANÍBALA:  Josele Sangüesa i Rubio Natural, mostraran la seva proposta a la Sala Miquelet. Dues guitarres excepcionals i un lletrista únic.

En aquesta ocasió també podrem gaudir del muntatge “57 Cormoranes“, produït a la Masía Slam Santako i que s’estrenarà al festival.

A més el festival comptarà amb la conducció dels seus organitzadors, red927, formada pel poeta Jose Luis Cabeza i l’actriu Eli Fernández.

Com tots els anys el Festival és un punt de trobada de cultura, de poesia i d’artistes que arrenquen els aplaudiments del públic general, un públic que gaudeix anant d’un espai a un altre, prenent-se una copa de vi, xerrant, vivint l’art.

Entrada: 10 €

Més informació aquí

 

 

http://www.llegeixbarcelona.net/wp-admin/post-new.php#

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.