Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

80è aniversari de l’escriptor Juan Marsé a la Biblioteca El Carmel

18 gener 2013 Sense Comentaris

Aquest passat 8 de gener l’escriptor Juan Marsé ha fet 80 anys i per celebrar-ho Biblioteques de Barcelona ha volgut editar la guia de lectura Territori Marsé elaborada per la biblioteca el Carmel Juan Marsé, on es recull tota la producció literària de l’autor, els llibres sobre ell i la seva obra, articles de revista amb entrevistes i articles de la premsa diària.

La guia fa un repàs a la seva obra des de la perspectiva del territori, en aquest cas la ciutat de Barcelona, o les Barcelones de Marsé, tant les reals com les que viuen  a l’imaginari de l’autor, fent un recull de textos sobre la ciutat.

 

A més a més, a la planta baixa de la biblioteca trobareu una exposició bibliogràfica amb el mateix títol acompanyada d’una pantalla de TV on podreu visualitzar i escoltar entrevistes  realitzades a l’autor.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.