Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Etapes, Itineraris literaris

La Felicitat: Etapa 11

11 gener 2010 Sense Comentaris

En aquesta nova etapa ens dirigim a la Plaça Catalunya:

Pàg. 65:

“I així va començar la rutina d’aquells primers dies, treballant de sol a sol. A la fi de cada jornada passejava Rambla amunt. Però no s’atrevia a travessar l’esplanada de la plaça de Catalunya. Com una frontera. Li havien dit a Vila-rodona que Barcelona era molt gran, i ben bé que s’ho creia. Però la veritat és que no tenia cap pressa per comprovar-ho. De manera que tornava a baixar per la Rambla i com que estava bastant cansat, feia cap al Gambrinus a menjar l’escudella i la carn d’olla. I en acabat, a dormir a l’alberg.”

Pàg. 231:

“Una massa imponent de gent es concentrava a la plaça Catalunya en ocasió de l’homenatge popular a Àngel Guimerà. Feia un mes i mig de l’última bomba i la gent passejava contenta”Plaça Catalunya al 1902

Plaça Catalunya al 1902


View La Felicitat – Onzena Parada in a larger map

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.