Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Carme Riera

12 novembre 2012 Sense Comentaris

Aquest mes de novembre, al Club de Lectura de Novel·la Barcelonina llegim La meitat de l’ànima, de l’escriptora Carme Riera.

Quant a l’autora, Carme Riera (Palma de Mallorca, 1948) només apuntarem que a més de novel·lista ha estat filòloga, il·lustradora, professora universitària, guionista i assagista. Les seves obres s’han traduït a multitud d’idiomes (castellà, italià, anglès, alemany, portuguès, grec, neerlandès, romanès, etc.). I ha estat guardonada amb nombrosos i prestigiosos premis, Prudenci Bertrana, Ramon Llull, Josep Pla, Sant Jordi, Crexells, Nacional de Narrativa

Quant a l’obra, La meitat de l’ànima, direm que té la intensitat d’una novel·la de misteri però sense crims ni criminals, gira al voltant dels misteris de la mateixa vida, coses que no són el que semblen, famílies que amaguen secrets…. per saber-ne més, com sempre a la guia que us oferim i, com no, llegint la novel·la. Bona lectura!

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.