Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

Exposició “La Poesia pren la Ciutat” a la Biblioteca del Guinardó-Mercè Rodoreda

1 novembre 2012 Sense Comentaris

Exposició "La Poesia pren la Ciutat" a la Biblioteca Guinardó-Mercè RodoredaL’àrea de Poesia de la Biblioteca del Guinardó-Mercè Rodoreda inaugurà dimecres 31 d’octubre l’exposició fotogràfica La Poesia pren la Ciutat.

Aquesta exhibició romandrà a la vostra disposició a la sala d’actes de la biblioteca, i ha estat possible gràcies a la participació dels nostres amics al Concurs La Poesia pren la Ciutat de Facebook. A més a més, les fotografies de la mostra es projectaran durant tot el mes de novembre en una pantalla a la planta baixa de la biblioteca.

En ellà es mostren una àmplia selecció de la gairebé cinquentena d’imatges rebudes. Hi podreu veure graffitis, stencils, declaracions d’amor, poesia visual, denúncia social i reivindicació entre moltes altres coses arribades de Catalunya, Espanya, Portugal, França o el Regne Unit.Artistes urbans, poetes anònims i a cara descoberta, amants furtius, indignats i lliurepensadors es congreguen a la nostra biblioteca sota el comú denominador de la poesia que s’escola entre l’envolcall de quitrà i formigó armat dins del qual vivim.

Us convidem a que passeu a visitar-la i comproveu com la poesia surt dels llibres per amarar el nostre dia a dia i en els entorns més insospitats. Poesia transformada, poesia finalista, poesia desesperada o poesia improvisada; però al cap i a la fi, sempre poesia.

Gaudiu-la!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.