Inici » Activitats, Destacat, General, Novetat, Poesia

Cicle de poesia: De pensament, paraula i obra. Miquel-Lluís Muntané i Sicart

23 octubre 2012 Sense Comentaris

La tardor arriba plena de poesia a la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda i us presentem la 20a edició del Cicle de Poesia de Pensament Paraula i Obra, que s’inaugurarà amb un recital del poeta barceloní Miquel-Lluís Muntané, presentat per Eduard Sanahuja el proper dijous 25 d’octubre a les 20h a la Sala d’actes  de la biblioteca.

 

Miquel-Lluís Muntané (Barcelona, 1956) és llicenciat en filologia catalana i diplomat en sociologia i en publicitat. També va cursar estudis de música. S’ha dedicat professionalment a la docència, a tasques editorials i de gestió cultural. És autor d’una vintena d’obres de diferents gèneres. També ha conreat el conte infantil i ha realitzat diverses traduccions del francès al català. Els seus títols més recents són: Cultura i societat a la Barcelona del segle XVII (assaig, 2007), Encetar la poma. Escrits sobre cultura (recull d’articles, 2008) i els poemaris El tomb de les batalles (2009) i Hores tangents (2012). Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació, entre els quals Avui, El 9 Nou, El Temps, Serra d’Or, Revista de Catalunya, Catalunya Cultura, COM Ràdio i Onda Cero. És directiu, patró i assessor en diferents institucions culturals, membre de diversos jurats literaris i membre del Consell de Cultura de Barcelona.

Sergio Gaspar, Montserrat Abelló, Cèlia Sànchez-Musctich i Narcís Comadira seran els següents poetes convidats al nostre cicle De Pensament, Paraula i Obra. Tot un plaer poder acollir tanta poesia a la nostra  biblioteca.

 

Us  convidem a totes les sessions poètiques De Pensament, Paraula i Obra, on podrem compartir el plaer de la paraula poètica en la veu dels mateixos autors.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.