Inici » Destacat, Novetat, Poesia

Club de Lectura de Poesia. Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda

9 octubre 2012 Sense Comentaris

Avui comencem les sessiosn del Club de Lectura de Poesia a la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda.

Les sessions seran el segon dimarts de cada mes a les 19hr. El Club, conduït per Jordi Virallonga,és  un espai idoni per compartir el plaer de llegir  poesia i està adreçat tant a persones que en són lectores habituals com a aquelles que no ho són però volen iniciar-s’hi.

Iniciem la primera sessió d’avui amb l’entrega del llibre Antología esencial de la poesía catalana contemporánea editada i traduïda per José Corredor-Matheos. Una antologia bilingüe que mostra un recorregut per la poesia catalana del últims cent setanta anys.

Podeu consultar aquí la fitxa de lectura que hem preparat sobre aquest llibre.

Benvinguts al Club i bona lectura!

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.