Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Etapes, Itineraris literaris

La Felicitat: Etapa 7

23 desembre 2009 Sense Comentaris

I la nostra ruta continua des de la Rambla fins el carrer Nou

Pàg. 256:

“I ràpid, cap a la Rambla. Amb prou eines hi havia vianants, i el ressò de les passes dels pocs que caminaven a aquelles hores arribava força abans que ells mateixos. I un cop a la Rambla, enfilar el carrer Nou.”

Pàg. 111:

“Es va aixecar d’una revolada, es va abrigar i va sortir al carrer. El sol brillava i convidava a caminar.. Va trigar un quart d’hora a arribar a la Rambla i cinc minuts més a plantar-se davant la porta principal de la casa de la família Gambús.”View La Felicitat – Setena parada in a larger map

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.