Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novetat

La Biblioteca del Carmel recomana…La detective miope

2 novembre 2012 Sense Comentaris

La detective miope/ Rosa Ribas. Barcelona: Viceversa, 2010

Rosa Ribas és una escriptora nascuda al Prat de Llobregat l’any 1963 i viu a Alemanya des de l’any 1991. Es coneguda per crear la sèrie de novel•les protagonitzada per la comissària Cornelia Weber-Tejedor ,de pare espanyol i mare alemanya, que de moment consta de 3 llibres. Tanmateix, ens centrarem en la seva quarta novel•la, La detective miope, que està ambientada a Barcelona i té nova protagonista.

Després de sortir d’un centre psiquiàtric traumatitzada per l’assassinat del seu marit i la seva filla, Irene Ricart troba feina a l’Agència de Detectius Marin. Allà treballarà en els peculiars casos que li assignen però a més intentarà esbrinar qui és el culpable de la mort de la seva família.

Els escenaris de la novel•la són Poble Sec, l’Eixample, Sarrià, Ciutat Vella, Vallbona i El Prat de Llobregat.

Finalment, cal destacar que es tracta d’una novel•la breu de gènere negre que començarà amb petits casos, que portaran a resoldre la trama principal.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.