Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novetat

Endevina Barcelona

17 setembre 2012 Sense Comentaris

Són moltes les propostes que podem trobar a la xarxa que ens parlen sobre la nostra ciutat. Aquesta secció us mostra aquelles que troba més interessants, que ens expliquen anècdotes, històries sobre la història o el dia a dia de Barcelona.

Avui, però, ens volem fer ressó d’una altra manera de conèixer la geografia barcelonina: jugant. Us presentem un parell de blocs que us presentaran diferents reptes, endevinar a través d’imatges i pistes els noms de carrers, monuments i personatges relacionats amb la ciutat.

 

El primer bloc és “Barcelona píxel a píxel“. El seu autor és en Viatger i setmanalment publica una imatge d’un edifici, monument o carrer de Barcelona que haureu d’identificar si voleu sumar punts.

El segon bloc és “Jugant amb Barcelona“. La Oliva és la seva autora i a diferència del primer, aquí us facilitaran pistes i haureu d’endevinar el nom d’un personatge.

A banda de la diversió que proporciona anar seguint els reptes i provant de superar-los, és impressionant veure la quantitat i qualitat de coneixements que es poden intercanviar a la xarxa.

Hi juguem?

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.