Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

Bevinguts al nou curs del Club!

14 setembre 2012 Sense Comentaris

A la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, el Club de Lectura de Novel·la Barcelonina torna a arrencar!

Ja estem repartint el primer títol del curs: Los Baldrich, de l’Use Lahoz. Però d’això en parlarem el mes que ve, que serà quan es farà la trobada per comentar el llibre.

De moment us presentem la temporada, us avancem que hi haurà lectures tant suggerents com La meitat de l’ànima, de la Carme Riera, L’estiu de la pluja, d’en Robert Saladrigas o Paseos con mi madre, d’en Javier Pérez Andújar. També repetirem amb l’Eduard Màrquez que l’any passat ja ens va seduir.

Continuarem reunint-nos cada 2n dimarts de mes a les 19 h, com fins ara, i intentarem que aquest any també ens visitin una bona part dels autors que llegim, en sereu prèviament informats.

Com a novetat, comptem amb un nou conductor del Club: Mario Catelli.

Mario Catelli (Rosario, 1957). Arquitecte de formació, des del 1987 que viu a Barcelona on ha realitzat tota classe de feines: missatger, pintor, figurant, saxofonista, actor… però l’ofici permanent al qual sempre retorna és l’escriptura.  Ja ha publicat tres obres de literatura infantil i juvenil, també és traductor. I el passat 2009 va guanyar el IV Premio Bruguera de Novela amb l’obra El heredero, on seguim els vagarejos d’un músic argentí per Barcelona: amors, records, picaresca, trobades, nostàlgia.. El premi va ser decidit pel també escriptor José Manuel Caballero Bonald com a jurat únic.

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.