Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Itineraris complets, Itineraris literaris, Novel·la barcelonina, Novetat

Ruta de los contrabandistas: Itinerari complet

10 setembre 2012 2 Comentaris

La ruta de los contrabandistasAquest passat mes de juliol us vam proposar que seguíssiu la ruta literària que vam elaborar a partir de la novela La ruta de los contrabandistas, de l’escriptor José Luis Caballero Fernández. En aquesta entrada us farem un resum ràpid perquè pogueu accedir a totes les rutes de l’itinerari d’una manera més directa i pràctica. Així, si us ve de gust, podeu posar-la en pràctica quan vulgueu.

També teniu accés a un mapa complet amb totes les etapes de la ruta.

2 Comments »

  • Mònica Sanchis said:

    He gaudit molt amb els itineraris literaris per Barcelona, organitzats per les biblioteques. Aquestes rutes no les he fet però n’he fet de George Orwell, Calders, Eduardo Mendoza, Joan Salvat Papasseit… molt recomanables, dissabtes al matí. La que hi actualment en marxa és de Tíster-Calders-Sala.

  • Biblioteca El Carmel-Juan Marsé (author) said:

    Hola Mònica,
    Aquestes rutes les fem des de la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé a partir de novel·les ambientades en la ciutat, que és la nostra especialització. Anima’t a fer-les! 🙂

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.