Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat, Novetats bibliogràfiques

Novel·la Barcelonina – Novetats Setembre 2012

7 setembre 2012 Sense Comentaris

Ja teniu disponibles les novetats de novel·la barcelonina del mes de setembre. Bona lectura a tothom!

En caure la tarda

Aquesta terra poblada de mentiders i covards és el paradís dels miserables i els falsos que sempre somriuen, va sentenciar el darrer dimecres. És una terra de gent malfiada, d’egoistes pobres d’esperit, i està corcada de traïdors. Ve -t’ho aquí tot dit en poques paraules. I una estona després afegia que la Barcelona de disseny era una botiga a l’última moda, i que el passeig de Gràcia era una rua de cagarines fets de paper de fumar, de tifes que fan veure el que no són, d’hipòcrites amb aires de petits europeus.  I, sí, continuava, sí que s’han venut la Rambla als turistes i a les putes. Ara la ciutat és una acumulació de pisos malalts, de carrers amb càncer, de barriades amb hiperplàsies benignes mal païdes, de varius al Raval, de síndromes etíliques arran de mar, de taques sospitoses al pulmó, de cossos reiteradament passats pel quiròfan i marcats de cicatrius…

COCA, Jordi. En caure la tarda. Barcelona : Edicions 62, 2012.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.