Inici » Destacat, Etapes, General, Itineraris literaris, Novetat

Itineraris brossians II

23 març 2013 Sense Comentaris

El primer itinerari és per Ciutat Vella.

Inclou: Teatre poliorama (La Rambla), La Rambla (vorera central a l’alçada del carrer del Carme), la Plaça nova, la Botiga “el Ingenio” del carrer Rauric, i el Brossa Espai Escènic.

Fragment de la “La poesia en present”, discurs als Jocs Florals de Barcelona, 1995.

“Darrerament he pogut realitzar dues experiències que m’han interessat molt: situar poemes visuals en espais públics i incorporar-los a l’ambient” Que jo sàpiga. Són els únics experiments que s’han fet en aquest sentit. El primer es titula Poema visual transitable, en tres parts i és emplaçat a l’entorn del velòdrom d’Horta; el segon es diu Rellotge il·lusori i el podeu instal·lat al vestíbul del Teatre Poliorama. També he tingut ofertes per a crear poesia visual  en videoclip, una estètica de síntesi que m’interessa forç. M’he permès de mencionar aquestes obres perquè demostren les possibilitats immenses de la poesia experimental contemporània i com a exemple del que he exposat anteriorment”.

Mostra Itineraris brossians I en un mapa més gran

Recordeu que podeu ampliar aquesta informació consultant el llibre Itineraris brossians / [textos: Daniel Giralt-Miracle ; Glòria Bordons]. Barcelona : Fundació Joan Brossa : Ajuntament de Barcelona, 2006 que trobareu a la Biblioteca.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.