Inici » Autor del mes, Destacat, General, Novetat

Autor del mes: Javier Argüello II

17 setembre 2012 Sense Comentaris

OBRA DESTACADA

El mar de todos los muertos

Demaneu la reserva d’aquest document

SINOPSI. El protagonista d’aquesta història, Joaquín, és un jove escriptor que decideix anar a Mallorca per tractar de deixar d’escriure. El seu editor li presta un solitari casalot davant del mar, en una cala recòndita i paradisíaca, amb l’esperança que el paisatge i l’aïllament li facin desistir de la seva obstinat i estèril propòsit. Tot sembla idíl · lic, però res serà com imaginava. Aviat comencen a passar coses estranyes: a la nit ressona en algun lloc una música impossible i poc a poc apareixen indicis que potser no està tan sols. Lentament, Joaquín se submergeix en un món on la remor del mar es confon amb el passat, la casa comença a descobrir la seva inquietant història i la narració avança suaument per un espai on s’entremesclen la vida i la mort, la memòria, la imaginació i el poder de la literatura, l’amor i fins i tot els personatges de la novel · la que el protagonista no vol escriure.
Relat d’aventures, secreta història d’amor i faula sobre el temps i les seves figuracions, La mar de tots els morts és una novel · la plena de personatges inoblidables, una història intrigant i emotiva les sorprenents revelacions perduren en la memòria com un onatge.

Enrique Vila-Matas ha dit d’aquest llibre: “Siempre estuve convencido de su talento de escritor, que ya era muy visible en sus primeros cuentos. La cuestión estaba en si querría seguir escribiendo. Si lo hacía, no tardaría en confirmar su genio, era sólo cuestión de tiempo. Simuló durante tres años que no escribía y de pronto apareció con esta novela, El mar de todos los muertos, que me parece extraordinaria. ¿Por qué se esconden tanto los mejores?”

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.