Inici » Activitats, Destacat, General, Poesia

Poetry Slam a la fresca

19 juliol 2012 Sense Comentaris

Per a gaudir de la poesia i de l’estiu, aquest proper 20 de juliol el Poetry Slam BCN es trasllada a la terrassa del C3Bar, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).  Un lloc perfecte per gaudir d’un capvespre d’estiu ple de poesia.

El Poetry Slam és un campionat poètic on cada participant té 3 minuts per recitar el seu text, després el públic li puntua tot triant un guanyador final.50 % interpretació, 50 % poesia, així es planteja aquest torneig poètic que ja és tot un referent en l’agenda cultural barcelonina.

Els participants d’aquesta edició són: Diego Mattarucco, Esteve Bosch, Rosie Nalle, Jaume Muñoz, Salvatore Mattu, Dani Orviz, Alfa Leonis, Miquel González, Maisa Sally-Anna Perk, Sonia Serra, Karim Feddal i Sergio Amaral. (De reserva quedan Luisa Varesano i Jessica Melendo)

Slam a la fresca / 20 de juliol a les 20h / C3bar CCCB / entrada gratuïta

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.