Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

Participeu al concurs “La Poesia pren la Ciutat!”

10 juliol 2012 Sense Comentaris

Poesia és allò que ens han deixat escrit Shakespeare, Lorca, Rilke o Martí i Pol. Però Poesia no és només això. Poesia és Banksy, és Miss Tic, és Jerm IX i ho són tants d’altres que ens rodegen anònimament. La seva poesia acostuma a ser efímera perquè han triat els murs de les nostres ciutats com a pàgina, i sovint ens assalten a qualsevol cantonada de  les nostres ciutats. De vegades passem de llarg sense adonar-nos i de vegades aquella frase, aquelles paraules o aquella imatge torna recurrentment a la nostra ment.

Vols ajudar-nos a trobar la poesia a qualsevol racó de la ciutat i sota qualsevol forma?

Fes-nos arribar una fotografia on la poesia es manifesti a la ciutat (graffitis i pintades poètiques, poemes visuals, plaques o inscripcions poètiques, murals…) en qualsevol lloc i idioma.

Podràs endur-te premis i veure exposades les fotos que ens enviïs a la Biblioteca del Guinardó-Mercè Rodoreda.

Entra a la pàgina de Facebook del Concurs: La Poesia pren la Ciutat i penja les teves fotos, o envia’ns-les a al correu electrònic de la biblioteca. Tens temps fins el 30 de setembre.

Us hi esperem!

Aquí teniu algunes de les fotografies concursants. Esperem també les vostres !



Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.