Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

Participeu al concurs “La Poesia pren la Ciutat!”

10 juliol 2012 Sense Comentaris

Poesia és allò que ens han deixat escrit Shakespeare, Lorca, Rilke o Martí i Pol. Però Poesia no és només això. Poesia és Banksy, és Miss Tic, és Jerm IX i ho són tants d’altres que ens rodegen anònimament. La seva poesia acostuma a ser efímera perquè han triat els murs de les nostres ciutats com a pàgina, i sovint ens assalten a qualsevol cantonada de  les nostres ciutats. De vegades passem de llarg sense adonar-nos i de vegades aquella frase, aquelles paraules o aquella imatge torna recurrentment a la nostra ment.

Vols ajudar-nos a trobar la poesia a qualsevol racó de la ciutat i sota qualsevol forma?

Fes-nos arribar una fotografia on la poesia es manifesti a la ciutat (graffitis i pintades poètiques, poemes visuals, plaques o inscripcions poètiques, murals…) en qualsevol lloc i idioma.

Podràs endur-te premis i veure exposades les fotos que ens enviïs a la Biblioteca del Guinardó-Mercè Rodoreda.

Entra a la pàgina de Facebook del Concurs: La Poesia pren la Ciutat i penja les teves fotos, o envia’ns-les a al correu electrònic de la biblioteca. Tens temps fins el 30 de setembre.

Us hi esperem!

Aquí teniu algunes de les fotografies concursants. Esperem també les vostres !Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.