Inici » Activitats, Destacat, General, Novetat, Poesia

Cicle de poesia:De pensament, paraula i obra. Antoni Clapés

12 juny 2012 Sense Comentaris

El proper  dijous 14 de juny a les 20 hores a la sala d’actes de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda conclourem la 19è edició del cicle de poesia “De Pensament, paraula i obra” amb la presènciadel poesta Antoni Clapés. L’acte serà presentat per Eduard Sanahuja.

RECITAL D’ANTONI CLAPÉS

Antoni Clapés (Sabadell, 1948). Des de 1964 escriu poesia i textos relacionats amb la poesia. Fins ara ha publicat una vintena llarga de llibres i nombrosos textos en edicions d’art, pròlegs, plaquettes i antologies.  A part de les lectures de la seva obra a molts indrets de l’àmbit lingüístic català, en universitats i festivals d’arreu del món i de dirigir múltiples seminaris i conferències sobre diversos autors, també col·labora amb diverses publicacions periòdiques. Al 1976 va obrir a Sabadell la llibreria Els dies i, posteriorment, va crear Les edicions dels dies (1981 – 1986).Al 1989 va crear, i dirigeix fins ara mateix amb Víctor Sunyol, Cafè Central, un projecte editorial independent al servei de la poesia. També tradueix poesia del francès i de l’italià, i la seva poesia ha estat traduïda i editada al castellà, francès, anglès, italià, portuguès, alemany i àrab.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.