Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novetat

Coneix la teva ciutat amb els Venga Monjas

21 maig 2012 Sense Comentaris

Com els lectors d’aquest bloc ja sabreu, al Llegeix B@rcelona us proposem diferents recursos per estar al dia del que succeix a la ciutat en la seva vessant literària i cultural, però també us recomanem literatura barcelonina i llibres que ens ajuden a aprofundir en el coneixement de la història i l’actualitat de la ciutat on vivim. 

Coneix la teva ciutat

Coneix la teva ciutat, websèrie creada per Venga Monjas

 

Doncs avui no farem res de tot això. Bé una mica sí perquè us parlarem d’una sèrie que aprofundeix en el concepte de conèixer la ciutat però d’una manera molt lúdica i esbojarrada. Parlem de la websèrie CONEIX LA TEVA CIUTAT creada pel col·lectiu Venga Monjas per a Papanatos.com

Coneix la teva ciutat està formada per capítols d’uns 10 minuts aproximadament on els Venga Monjas (duet format per Xavi Daura i Esteban Navarro) recorrent diferents punts de la ciutat acompanyats d’un personatge conegut. De moment ja porten 7 capítols i esperem que si els mireu, el seu humor demencial us ajudi a començar la setmana! 

Capítol 1: Joe Crepúsculo al Maremagnum
Capítol 2: Álvaro Carmona al Mercat de Santa Caterina
Capítol 3: Berto Romero al barri de Gràcia
Capítol 4: Ernesto Sevilla al carrer de Sants
Capítol 5: Especial Barcelona nadalenca
Capítol 6: Especial tomas falsas
Capítol 7: El Mundo Today a Montjuïc

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.