Inici » Activitats, Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Monogràfics, Novetat

Finalistes Premi Crexells 2012

13 maig 2012 Sense Comentaris

Les novel·les “Jo confesso” de Jaume Cabré, “L’últim dia abans de demà” d’Eduard Márquez i “Primavera, estiu, etcètera” de Marta Rojals, han estat proclamades finalistes del Premi Crexells 2012 que atorga l’Ateneu Barcelonès.

El jurat del Premi Crexells, compost per Pilar Argudo, Carme Arnau, Xavier Pla, Ricard Ruiz, Ramon Pla i Arxé, secretari, i Lluís Reales, president, ha seleccionat aquestes obres com les tres millors novel·les en català publicades durant el 2011.

Enguany, el Crexells, el premi novel.lístic més antic en llengua catalana, celebra la seva XLI edició. I aposta, de nou, pel foment de la lectura i una dimensió més participativa. Per aquest motiu, i com a novetat destacada, la votació s’ampliarà als lectors de Biblioteques de Barcelona, que juntament amb els socis de l’Ateneu, escolliran l’obra guanyadora.

Durant els propers mesos, l’Ateneu Barcelonès programarà un cicle d’activitats obert a tothom per a donar a conèixer les tres novel·les que opten a aquest premi, patrocinat des de fa tres anys per la Fundació Agbar. Un cicle que permetrà als ciutadans conèixer cada autor i la seva obra, de la mà dels propis escriptors i crítics literaris.

Des del 22 s’abril fins al 22 juny, tindrà lloc el període de votació per escollir el Premi Crexells d’aquesta quarantaunena edició.També podreu gaudir d’un club de lectura que comptarà amb l’assistència dels autors, que escoltaran els vostres comentaris i podrà compartir amb vosaltres la seva experiència i com va crear aquesta novel·la.

Modera les sessions del club de lectura l’escriptor Àngel Burgas.

Si us ha agradat l’obra i voleu compartir les vostres experiències amb nosaltres, i amb el propi autor, ja podeu inscriure-us a: info@ateneubcn.org

El guanyador del Premi Crexells 2012 serà proclamat el 22 de juny, a La Revetlla Literària de l’Ateneu Barcelonés.

A la Biblioteca de l’Ateneu Barcelonès, teniu diversos exemplars disponibles en préstec de les obres finalistes al Premi Crexells. Us convidem a llegir-los i a participar en la votació de la millor obra publicada en català l’any 2011, us convidem a participar al Premi Crexells!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.