Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

Parlem amb… Andrés Trapiello (Barcelona Poesia 2012)

10 maig 2012 Sense Comentaris

Aquest dimarts 15 de maig a les 18:30 hores dins del marc del XXVIIIè Festival Internacional de Poesia – Barcelona Poesia 2012, a la sala d’actes de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda rebrem la visita de l’Andrés Trapiello. L’acte, on es repassarà la trajectòria poètica de l’autor, estarà conduït pel poeta i periodista Albert Lladó.

RECITAL D’ANDRÉS TRAPIELLO

Andrés Trapiello és autor d’una desena de llibres de poesia, i també és un reconegut novel·lista, assagista i periodista. La seva poesia es caracteritza per una sorprenent senzillesa i naturalitat, i els seus versos parlen sovint de la vida al camp i a la ciutat, on viu el poeta.

Trapiello ha rebut diferents premis i reconeixements al llarg de la seva carrera literària, com el Premi Nacional de la Crítica pel poemari Acaso una verdad (1993), el Premio de las Letras de la Comunidad de Madrid pel conjunt de la seva obra (2002) i el premi Nadal per la novel·la Los amigos del crimen perfecto (2003). L’escriptor col·labora en diverses publicacions literàries i escrivint articles d’opinió a La Vanguardia, entre altres diaris i revistes.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.