Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

Club de lectura de poesia. Sol de Sal. Antología de la nueva poesía catalana (1976-2001)

10 abril 2012 Sense Comentaris

Continuen les sessions del Club de lectura de Poesia de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, l’espai de tertúlia i debat especialitzat en poesia. La trobada serà avui dimarts 10 d’abril a les 19 hores (Recordeu que cal inscripció prèvia).

Es comentarà la lectura que s’ha realitzat del poemari Càbales del Call del poeta Bartomeu Fiol i us lliurarem el proper llibre del Club, Sol de Sal. La nueva poesía catalana. Antología 1976-2001 editada per Jordi Villaronga.

Us adjuntem la fitxa de lectura de Sol de sal. Nueva poesia catalana. Antología 1976-2001.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.